مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان توسط زوج

باسلام
آپارتمانی رو 3 ماه قبل خریدم ولی به خاطر خوشحال کردن خانمم سند و به نامش زدم اونم سواستفاده کرد و من و خونه راه نداد
شکایت کردم وقت دادگاه یک ماه بعد افتاده حالا من میتونم درخونه رو قفل کنم وقتی خانمم خونه نبود که وسایل و نبره و مدارک و اثاثیه هم هیچ کدومو نبردم با خودم

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام قفل کردن درب آپارتمان می تواند مصداق ممانعت از حق محسوب شود.