مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم تمکین

با سلام زوج با ادعای اینکه زوجه تمکین از شوهر ندارد شکایت کرده است و دو هفته پیش در شورای حل اختلاف به زوجه گفتند هر وقت خواستی میتوانی به خانه خود برگردی و اگر برنگردی زوج میتواند ازدواج مجدد داشته باشد.حدود دو هفته دیگر یک دادگاه دیگر برای تمکین تشکیل خواهد شد که رای نهایی را خواهد داد.من امروز رفتم به خانه ام اما متوجه شدم که زوج قفل در را عوض کرده و نتوانستم وارد شوم و در خانه تمام اسباب را خانواده من تهیه کرده اند و زوج هیچ اسبابی با خود به خانه نیاورده.تمام اسباب مرا داخل خانه جمع آوری کرده و قفل را عوض کرده است.حالا من چکار کنم آیا میتوانم شکایت کنم از او یا نه لطفا جواب بدید ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و برای تمکین هم بگویید تمکین میکنم