مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داروخانه به دلیل گرانفروشی

باسلام
بنده در تاریخ 23 اذر به سفارش یک مشاور پزشکی از داروخانه ای که او معرفی کرد ،یک مکمل خریدم .اولا که مالک این داروخانه مکمل را تحت عنوان چهارکیلویی و با مقرون به صرفه بودن نسبت به مکمل دوکیلویی به بنده فروخت!درصورتیکه بعلت عدم اگاهی بنده روی ظرف مکمل 4/4k-Lp درج شده و مقیاس وزن ،گرم نیست و وزن واقعی ان روی ترازو دیجیتال 2/340 گرم هستش.!
دوماقیمتی که با من حساب کرد 3/370/000 هزارتومن بود،ولی بعداز اینکه به وزنش شک کردم و تحقیق کردم دیدم قیمتش هم این نیست و قیمت واقعی 2/980/000 هزارتومان هست.
بعد با مراجعه به داروخانه به مالک یا دکتر گفتم که جناب این ظرف حاوی 2/340 کیلوگرم مکمل هست و احتمالا شما اشتباها به من تحویل دادید .با برخورد و لحن بد گفت برو وزارت بهداشت بگو چرا روش زدین 4/4 ولی 2/3 کیلو بیشتر توش نیست،گفتم قیمتش هم تو بازار 3/370 نیست و 2/980 هست که به فاکتور خرید بتاریخ 27 اذر اورد بیرون (درصورتیکه من تاریخ 23 اذر مکمل رو خریدم) و گفت شرکت این قیمت (3/369)به من فروخته .گفتم فاکتور خرید از شما میخام .ایشون هم با کمال پررویی فاکتور همون روز یعنی 29 اذر رو داد و به قیمتی که به من جنس فروخته.
حالا من بابت خرید مکمل به چک 4 ماهه دادم بهش .چگونه هم بابت فریب و گرانفروشی و هم مسدود کردن چک و گذاشتن شکایت روی چک اقدام کنم؟؟؟ باتشکر و سپاس از وقتی که گذاشتین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد