مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاعی ملک

در دادگاه بدوی هم برا خلع ید وهم برا دعوای تقابل محکوم شدم پرونده را با مدارک برای ساخت هزینه خودم برای اعیانی اعتراض کردم ورفت تجدید نظر البته خواهرم در اظهارنامه که برام فرستاده بود اقرار کرده بود با من قرار داد شفاهی داشت وچون خودش ایران نیست من ساختمان را ساختم وهزینه کردم وکیلش در جلسه اول گفت ب بنده مبلغ 400 میلیون پول دادن ولی ثابت نشد وقاضی فقط به سند توجه کرد والان تجدید نظر خلع ید را تایید کردن وبرا دعوای تقابل نقض کردن وقرار عدم استماع صادر کردن ضمنا برای من وکالت کاری داده بود من نمیتونم اثبات کنم هزینه اعیانی را خودم دادم و 2 نفر شاهد در دادگاه بدوی قسم یاد کردن که درحین مکالمه تصویری من وخواهرم شنیدن که گفت میاد ایران وسند را شراکتی میکنه ولی بدون اطلاع من رفته سند را بصورت مشاعی بنام خودش زده و من الان بیشتر از یکسال هست که در ساختمان سکونت دارم لطفا راهنمایی کنین. ممنون میشم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی لازم و کافی انجام شود و بررسی اسناد انجام شود و هم زمان اظهارات شما نیز اخذ شود