مشاوره حقوقی رایگان - آیا مجازات تهدید لفظی حبس است یا میتواند مجازات دیگری باشد

دادیار برای پرونده تهدید من بر علیه شاکی ام به انطباق ماده 669 کتاب پنجم تعزیرات قانون مجازات اسلامی مجرمین بنده را محرز دانسته، آیا مجازات تهدید حبس است یا اینکه قاضی ممکن است حکم دیگری مثل جزای نقدی برایم صادر کند؟

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود معمولا مجازات حبس است و با اعتراض و عدم سو سابقه قابل تبدیل ب جزای نقدی می باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سابقه کیفری ندارید احتمال اینکه به جزای نقدی تبدیل شود وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید مطالعه پرونده کیفری در شعبه کیفری انجام شود سپس نظر قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات شلاق یا حبس
امکان تبدیل به جزای نقدی نیز وجود دارد