مشاوره حقوقی رایگان - تعریزی شدن حکم سیاسی

سلام، بنده 17 سالمه دو ماه پیش به دلیل جرم سیاسی حکم تعلیقی گرفتم (حکمش رو نمی‌دونم دادگاه چی صادر کرده چون دیگه پیگیری نکردم)
الان اگه به جرم ساخت و استفاده شخصی از فیلتر شکن دوباره احضار بشم حکم قبلی به اجرا در میاد؟
برای کار های برنامه نویسی استارتاپ فیلترشکن رو ساختیم و فقط اعضای استارتاپ (5 6 نفر) ازش استفاده میکنن

پاسخ ها :

ساخت فیلترشکن فیلترشکن