مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی تصادفی

با سلام و ادب
چند ماه قبل فردی به درب منزل مراجعه کرد و مدعی شد که من با فردی چند ماه قبل در کرج تصادف کردم و فرار کردم و اصرار داشتند که من به درب منزل مراجعه کنم و فرد مراجعه کننده حضوری من رو ببینند و من مقاومت کردم و از دیدار حضوری با فرد مذکور خودداری کردم ایشان اقدام به تهدید من کردند که ماشین را توقیف می کنند. مجددا دیروز فردی از کلانتری حصارک تماس گرفت و خود را سرگرد ... معرفی کرد و مدعی شد که از شما به علت تصادف و سرقت شکایت شده و شما باید به کلانتری مراجعه کنید و ایشان هم من رو تهدید به توقیف ماشین کردند که همین فرداماشینت رو توقیف می کنیم و هر چه من توضیح دادم که اصلا در محدوده کرج رفت و آمد ندارم و ماشین من هیچ سابقه تصادفی ندارد و هیچ خط وخشی حتی روی ماشین نیست فردی که تماس گرفته بود من را تهدید به توقیف کردند و گفتند حتما باید به کلانتری مراجعه کنید ، جالب اینجاست که طی این مدت هم فردی که مدعی می کند مورد آسیب قرار گرفته شکایتی ثبت نکرده است و برای من ابلاغ الکترونیک هم نیامده است ، لطفا راهنمایی بفرمایید.
آیا من برای اثبات بی گناهی باید خسارت بدهم؟ آیا برای اثبات بی گناهی باید به کلانتری استان البرز مراجعه کنم یا فرد آسیب داده باید ثابت کند که من تصادف کرده ام ؟
سپاس بیکران

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ایشان اگر ادعایی دارند باید طرح دعوا کنند بهتراست تا احضاریه برای شما نیامده توجه ننمایید