مشاوره حقوقی رایگان - آیا رسیدگی به شکایت قاضی بر علیه خوانده قابل رسیدگی است؟

قاضی ضمن دستکاری در تاریخ یک قرارداد در متن صورتمجلس، تخلف واضحی مرتکب شده است. معهذا، از طرف کارشناس ذیربط در واحد مربوطه موضوع ماستمالی وبه عنوان یک اصلاحیه ساده قلمداد شده است. قاضی به استناد همین نظریه‌ی کاملاً مخالف قانون از من به اتهام افتراء شکایت کرده است. بنا به قانون آیین دادرسی کیفری بنده موظف به اثبات صحت اسناد جرم هستم که کار دشواری نیست.لکن، مسأله ازین قرار است که در بدو امر باید صحت اسناد ارتکاب یک جرم را به شخصی دارای مصونیت قضایی بررسی نماید! که مجاز نیست! تکلیف چیست؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید با ارایه دلایل و مستندات در دادگاه انتظامی قضات پیگیری کنید