مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر پسر بدون اجازه پدر دختر

با سلام من یک پسر 28 ساله خانه دارم ماشین دارم شغل عالی دارم ماهیانه 50 میلیون . چند سالیست بایک دختری دوست شدم 17 سالشه رفتیم خواستگاری باباش به من فحش ناموسی داد ردمون کرد . با دختر هماهنگ شدیم فرار کنیم دختر خودش تصمیم گرفته فرار کنه خیلی دوسم داره بابای دخترش هشدار جدی داد اگر فرار کنید ده سال هم غیب بشیدبمونید من عمرا امضا نمیکنم دخترم را طلاق میدم. اگر ما فار کنیم پدرش خودش را بزنه ب اون راه امضا نکنه نتیجه چی می‌شود ما چیکار کنیم موفق بشیم ؟ البته بابای دختر خیلی پولداره ما هم بچه روستایی کمی پایین تر از اوناییم از هر لحاظ ؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورتی که دختر دوشیزه بخواهد با فرد مناسب و هم کفو خود ازدواج کند ولی پدر دختر اذن به این ازدواج ندهد دختر دوشیزه میتواند با مراجعه به دادگاه خانواده تقاضای اذن در ازدواج نماید.