مشاوره حقوقی رایگان - تعهد ضمانت

سلام و عرض ادب بنده یک وام ازدواج را از شخصی بدون پرداخت پول گرفتم ولی به شرطی که ضمانت وام دوم ازدواج هم بنده باشم. حالا سوالم این هست برای تعهد ضمانت از وام دوم چه چیزی بگیرم؟چک ندارن سفته میتونه بده تعهد محضری کدوم محکم تر هست در صورت عدم پرداخت اقساط ممنون و متشکر

پاسخ ها :

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

هر دو ضمانت اجرایی دارند.ولیکن مستحضر باشید ضامن مادامی که وام را پرداخت نکرده باشد نمیتواند برعلیه مدیون اقامه دعوی نماید