مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از مشاعات ساختمان

سلام . آپارتمان ما دارای دو درب ماشین رو جکدار و یک درب کوچک افراد دارد . درب کوچک گاهی باز می ماند و افراد هنگام ورود و خروج آن را پشت سرشان نمی‌بندند. برای دربهای جادار هم می‌بایست از بسته شدن مطمئن شوند که بعضی از همسایگان رعایت نمی‌کنند. چند شب پیش بر اثر همین عدم رعایتها ، 8 عدد درب کنتور آب مجتمع را دزدیدند . حال برخورد ما با این افراد چگونه باید باشد ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که قصور از جانب این اشخاص باشد می توانید با اثبات این امر خسارت را از ایشان مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با ارسال اظهارنامه به کلیه مالکان توسط مدیر ساختمان وظایف آنها گوشزد شود همچنین تاکید شود که در صورت بروز هر گونه خسارت هزینه ها از مقصر و اهمال کار مطالبه خواهد شد اگر قبلا چنین اعلانی داشتید خسارات قابل مطالبه است والا خیر