مشاوره حقوقی رایگان - بیرون انداختن دو فرزند پسر توسط پدر

با سلام
به دلیل اختلاف بین پدر و مادر و ترک منزل توسط مادرم ، پدرم شدیدا با ما دوتا پسر بد رفتاری میکنه و مصمم ک ما خانه را ترک کنیم پسر کوچک 17 ساله ومن 23 ساله ام با وضع اقتصادی موجود امکان فراهم کردن محل زندگی ندارم ایا راهی برای جلو گیری از این موضوع هست لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پسر زیر 17 سال را نمی تواند بیرون کند و پسر 23 سال با اورژانس اجتماعی تماس بگیرد.