مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت از طریق شکایت پی درپی باتوجه به نداشتن مدارک مالکیت

سلام پدربزرگ من درمجاورت زمین مازمینی دارد که بعدازفوتش یازده سال است که بین شش وارث تقسیم نشده یکی ازوراث که دایی بنده باشدهرچندوقت ازپدربنده بابت زمین ماکه ادعامیکند مال پدرش است به بهانه تصرف جاده مشترک شکایت میکندهرچندکه زمین پدربزرگم برای خودش جاده داردوزمینی که مادرمجاورت زمین پدربزرگم داریم دارای سندمیباشدودرآن درخت میکاریم وشکایت دایی بنده باارایه سند به نتیجه ای نمیرسد لطفاراهنمایی بفرماییدچگونه میتوانیم جلوی این شکایات متعددومزاحمتهای پی درپی رابگیریم باتشکر

پاسخ ها :

شکایات واهی