مشاوره حقوقی رایگان - اثر اقاله در مالکیت عوضین

اثر فسخ در آینده
سلام
فسخ خودرو انجام دادم و جهت استرداد ثمن فسخ بجای عین مال دریافت کل مبلغ قولنامه را امضا کردم برایم واریز شده بدون درج مبلغ که 18 ماه پیش قولنامه کردیم هرچی اصرار کردم مبیع را که خودرو بود بهم ندادند مجبورا این مبلغ را دریافت کردم و و نسبت به این عوض عین به وجه نقد قلبا رضایت نداشتم
و منم مداراک و وکالت پلاک را تحویلشان دادم که یک هفته اعتبار داشته و بعداز یک هفته تعویص پلاک انجام ندادند و تاریخ وکالت تمام شده و اکنون ایا من مسئولیتی دارم نسبت به این و عدم تعویض جز تعهد محسوب میشود ؟ و دوم اینکه ایا این ممکن است باطلش کنم؟
مبلغ مگر نباید به تاریخ روز باشد؟
من چگونه باتوجه به رضایتی که دادم میتوانم به قیمت روز دوباره دادخواست بدهم ایا کارشناسی قیمت راهم از خودم ساقط کردم؟
درصورتی که این وسازش باشد این رضایت مشروع نیست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما بک پرونده کامل است که برای جواب قطعی باید اسناد و مدارک کامل و دقیق رویت شود