مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه

سلام .وقتتون بخیر
مهریه خانم 1300 سکه بوده و اقدام به توقیف اموال جهت وصول مهریه مینماید در نهایت با دریافت مبلغ 700 میلیون تومان طبق اسناد رسمی در دفتر خانه با ابرا 1190 سکه از مهریه رضایت به رفع توقیف از پرونده مطروحه مینماید ولی بعداز دریافت مبلغ فوق بافاصله چند روز برای باقیمانده مهریه درخواست اجرا مینماید.آیا باقیمانده مهریه شامل ماده 22 قانون حمایت از خانواده میشود؟
باتشکر

پاسخ ها :

درخواست مابقی مهریه در صورت بخشش مطالبه مهریه در صورت ابرا مهریه درخواست مهریه ابرا مهریه مهریه