مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشکی قانونی

سلام من همسرم با دامادشون الکل مصرف کرده بودن بعد باهم دعواشون میشه بعد دوساعت دامادشون تصادف میکنه میمیره بعد خانوادش از دست شوهرم شکایت کردن که دعوای قبل از تصادف باعث مرگش شده ما فیلم از تصادف وکروکی پلیس و گزارش امبولانس هم داریم که تصادف کرده
کالبد شکافی کردن و کالبد شکافی پرونده کیفری رو خواست و طبق پرونده کیفری که نشته بود جواب پزشک قانونی همونی که درپرونده نوشته شده بود اومد پدر مرحوم درپزشک قانونی اشنا داشته و اون طوری که پدرش گفته جواب پزشک قانونی اومده.
چرا باید پزشک قانونی پرونده کیفری بخواد در جواب پزشک قانونی تبانی شده میشه از دکتر پزشک قانونی شکایت کرد
یا اگه اعتراض بزنیم پرونده بره کمیسیون پزشکی امکان این هست که دوباره کالبد شکافی بشه هست

پاسخ ها :

شکایت از پزشک در پزشکی قانونی شکایت از پزشکی قانونی علت فوت کالبد شکافی تصادف منجر به فوت پزشکی قانونی