مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین بین وراث

سلام پدر من روی یک زمینی (1000 متر ) که از پدرش به ارث رسیده تقریبا 15 الی 20 سال پیش به بازسازی خانه های پدریش پرداخته و این بازسازی هزینه بر بوده البته تا به الان و اینکه ایشون در ان زندگی هم میکردند این زمین نه سند داره و نه قولنامه اما بین وراث هستش با این حال پدر من از 15 سال پیش که اقدام به بازسازی کرده با مخالفت وراث روبرو نشده البته تا به الان
خانه ها در طرح جاده هستش و در اینده امکان عقب نشینی داره و اینطور که فهمیدم این عقب نشینی باعث خراب شدن خانه های کنار جاده میشه و دولت احتمالا خسارت بده یک مسئله وجود داره ایا این خسارت برای خرابی خانه ها داده میشه یا تصرف زمین ها و اینکه اینو من نمیدونم ولی اگر برای خرابی خانه ها هستش نباید هزینه هایی که تا الان برای بازسازی ملک شده مطالبه بشه و از طرفی اگر پدر من این ملک رو بازسازی نمیکرد احتمال اینکه خسارت پرداخت بشه کمتر بود چون خانه ها مخروبه بود
با این حال مسئله اینه که عمو ها و عمه هام برای خانه ای که در طرح جاده هست شکایت کردن و هدف ازین شکایت اینه که اگر زمانی عقب نشینی شد دولت هرخسارتی رو بپردازه باید بین وراث تقسیم شه
با این حال برای این شکایت وکیل گرفته شده و مدعی شدن که پدرم نه تنها باید هزینه اجاره چندسال زندگی کردن تو این ملک ها رو بپردازه بلکه هزینه وکیل که 50 میلیون گرفتنو هم پرداخت کنه و من سوالم اینه که ما تو این پرونده شانسی برای مقابله و جبران خسارت داریم؟ ایا این شکایت به ضرر ماست یا میتونیم به نفع خود تمومش کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر در ابتدای امر باید به درستی و کاملا دقیق بررسی شود صرف سوال و جواب کافی نیست باید مطالعه پرونده صورت گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند برسی دقیق و عینی مدارک مربوطه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد