مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین دارای سند مادر

این زمین 6تا 7کیلومتر از شهر فاصله داره دو نبش هست به بر زمین به جاده اصلی و یه بر دیگه به فرای که به سمت روستا می‌رن قرار گرفته سر دوراهی سند مادر 10 هزار متری داره که دو هزار رو خورده ای فروخته شده از دو نبش زمین به صورت قولنامه ای که دو سه دست چرخیده این زمین دارای بنا قدیمی و استخر قدیمی و حتی میگن قبلا کوره اجر پزی بوده و اینکه این اقا که خریده میگه زمین صنعتی هست و نامه داده به جهاد که دور زمین رو دیوار با چند سانت ارتفاع و حصار بزنه با این شرایطی که این زمین داره بفرمایید موقع تنظیم قرار داد یا قولنامه یا مبایعه نامه چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم تا متاسف نشم بعدا از خریدش و بفرمایید که به دهات برم یا کدوم آرگان دولتی تا استعلام عقب نشیتی و استعلام زمین رو بتونم بگیرم ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام استعلامات لازم باید گرفته شود اینکه سند مادر دارد به خودی خود مشکلی ندارد