مشاوره حقوقی رایگان - صورت وضعیت شرکت

با سلام
من دو فقره قرارداد پیمانکاری با یک شرکت دولتی داشتم دوسال بعد پایان قرارداد و تسویه حساب و دریافت مفاصا حساب متوجه شدم کارفرما داخل صورت وضعیت ها کم حساب کرده ضرایبی به من پرداخت نکرده و از من تسویه حساب گرفته چکار کنم ؟
با چه عنوانی شکایت کنم؟
میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه قراردادی با حلب نظر کارشناس و الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید
و