مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد مرد و اثبات

همسر من اعتیاد داره تریاک و شیره استفاده میکنه میخوام بپرسم برای اثبات اعتیادش به دادگاه چنتا فیلم 10 ثانیه کفایت میکنه یا نه ؟ میشه خواهش کنم کاملتر توضیح بدین
من هم میخوام اعتیاد و عدم صلاحیتش ثابت بشه و هم بتونم *سرپرستی و قیمی و حضانت دخترم برای همیشه* با من باشه
دخترم دو ساله نیمشه
(میدونم تا هفت سالگی حضانت بامنه )
با کلیپ از خودش میتونم به هدفم برسم یا دادگاه مدرک بیشتری میخواد ؟
اینم بگم شوهرم با پول و پارتی میتونه قاضی و تست عدم اعتیاد و رای دادگاه و... رو به نفع خودش تغییر بده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می تواند اماره باشد ولی آزمایش و استناد به شهادت شهود از بابت اعتیاد زیان آور باید ارائه گردد