مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل اعتیاد و خیانت همسر

با سلام و وقت بخیر
بنده یک دختر 3ساله دارم و شوهرم با خانم دوستش که متاهل است وارد رابطه شده و البته از زمانی که من فهمیدم با شماره هایی که به نام خودشان نیست در تماس هستند. ضمنا این خانم به خانه ما هم در نبود من می اید. همسرم معتاد به تریاک نیز هست و چند باری ترک کرده ولی دوباره برگشته و من یک فیلم از ایشون در هنگام مصرف تهیه کرده ام .
چطور میتوانم اعتیاد و خیانتش را ثابت کنم و بدون هیچ دردسری جدا شوم
در ضمن در مراکز ترک اعتیاد برای مصرف قرص نام نویسی هم کرده و قرص تهیه می کند.
ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و اگر توانستید موضوع را اثبات کنید بر اساس آن میتوانید دادخواست طلاق دهید ویا عسر و حرج ناشی از اعتیاد را ثابت کنید و بر اساس آن حکم طلاق بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است
لیکن ابتدا تحت عنوان رابطه نامشروع طرح شکایت نمایید
بدیهی است زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق مدارک و مستندات وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سعی کنید مدارک جمع کنید و شکایت رابطه نامشروع علیه همسرتان و آن خانم طرح نمایید و با در دست داشتن نتیجه شکایت درخواست طلاق و حضانت فرزندتان را مطرح نمایید