مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک ماشین

سلام 7.8سال پیش ماشین فروختم ولی طرف فک پلاک نکرده منم فک میکردم فک پلاک شده تا اینکه دو سال پیش فهمیدم پلاکم فعاله شکایت کردم توقیف پلاک گرفتم از دادسرا بردم راهور زد تو سیستم پلاک توقیفی.ولی ماشین و هنوز توقیف نکردن و راحت تو خیابون میچرخه بعضی وقتا اس ام اس خلافیش برام میاد.بعد از مدتی که استعلام خلافی میگیرم پرداخت شده و هیچگونه قبضی نداره
میخواستم بدونم ایا میشه از طریق خلافی پرداخت شده بفهمم طرف کی هست با چه کارت بانکی پرداخت شده کجا پرداخت شده یا با کدوم حساب بانکی پرداخت میشود تا ازش شکایت کنم و اطلاعات کامل و ادرس خونه طرف را از بانک از طریق نامه داداسرابگیرم

پاسخ ها :

توقیف پلاک خودرو فروخته شده عدم تعویض پلاک خودرو توسط خریدار پلاک خودرو