مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام ساختمان ما دوطرفه هست سمت پشت ساختمان 5 واحد و جلو ساختمان 3 واحدیه اون 5 واحد پشتی دیوار پشت را سیمان کرده و هزینه را از همه 8 واحد میخوان درحالی که 3 واحد دیوار مشترک با دیوار پشتی ندارن و دیوار پشت هم جز نما نیست ایا همه باید هزینه سیمان را پرداخت کنن

پاسخ ها :

هزینه تعمیرات آپارتمان هزینه تعمیر دیوار در آپارتمان هزینه تعمیر دیوار بیرونی در آپارتمان هزینه تعمیر مشاعات ساختمان ساختمان