مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من یه دختر 22ساله هستم...یه سالی میشه که می‌دونم پدرم به مادرم خیانت می‌کنه چندتا مدرک هم ازش جمع کردم مثل شماره تلفن‌های مختلف که مال زن‌های دیگس با دستخط خودش و یکی دوتا وسیله دیگه تو خونمون پیدا کردم که متعلق به من و مادرم نیست و تماس‌های یواشکی که شنیدم .....خواستگار هم دارم پدرم اجازه خواستگاری نمیده ....راستش به پدرم بابت کارایی که کرده اعتماد ندارم و نمی‌خوام به خونمون برم و فعلا خونه مادربزرگم هستم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شکایت دختر از پدر ترک منزل توسط دختر عدم اجازه ازدواج دختر خیانت پدر به مادر مشکلات خانوادگی