مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ماشین

سلام خسته نباشین من یک ماشین تو سایت دیدم رفتیم دیدیم چون مشتری زیاد بود هول شدیم سریع بیعانه دادیم اون اقا خودش ماشین کارشناسی برده بود تو برگه کارشناسی نوشته بود بی رنگ شاسی ها هم سالم روز بعد که رفتیم وکالت بدن برا تعویض پلاک انقدر گفتن من عجله دارم زود بیاین ما هم ماشین کارشناسی نبردیم به همون برگه کارشناسی خودش اعتماد کردیم ایشون ماشینو نشونمون ندادن بعد از انجام کارها ماشین اوردن دادن برگه کارشناسی هم ندادن ب ما ما هم بعد چند روز رفتیم تعویض پلاک که اونحا ب ما گفتن ماشین تمام رنگه هر دوتا شاسی هم ضربه خورده
ما هم رفتیم در خونشون بهشون گفتیم ایشون گفتن 5تومن کم میکنن ماشینو بر میدارن ما هم 3تومن خرج ماشین کرده بودیم اونم قبول نکردن گفتن هزینه اش نمیدن یعنی8تومن ضرر
روز بعد ما رفتیم ماشین و برگردوندیم پولمون گرفتیم الان من میتونم شکایت کنم اون8تومن هم بگیرم از تمام برگه ها و سند و وکالت ماشین عکس دارم فاکتور هایی که خرج ماشین کردم هم هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد