مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تعویض موتور

سلام. من یدونه ماشین فروختم 2ماه پیش همون روزم وکالت فروش و تعویض پلاک دادم. بعد دوماه زنگ زده میگه موتور ماشینت تعویض شده تعویض پلاک نمیکنن. ادعای خسارت میکنه. ولی وقتی دست من بود تعویض پلاک کردم هیچ مشکلی نداشت منم موتور عوض نکردم. حالا بعده دوماه میتونه ادعای خسارت کنه از من؟

پاسخ ها :

تعویضی بودن موتور خودرو فروخته شده عدم تعویض پلاک خودرو موتور تعویضی خودرو