مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی در مورد زیر زمین

باسلام من 4 سال پیش یه زیر زمین به عنوان انباری خریداری کردم طبقات بالای زیر زمین پارکینگ و 6 طبقه مسکونی میباشد ملک وقفی هست ولی سازنده تا به امروز دنبال سند و پیان کار نرفته من خودم امروز وقتی به اداره اوقاف مراجعه کردم گفتند اگر سازنده پایان کار هم بگیرد زیر زمین چون از مسکونی به انباری تغییر کاربری داده شده باید 50 درصد ارزش زیر زمین وجه به اوقاف پرداخت شود زیر زمین درب ورودیش ازآپارتمان جدا هست تو قولنامه اینجوری نوشته شده تمامی شش دانگ یک زیر زمین بصورت انباری دیگر هیچ توضیحی ندادیم ایا انباری تجاریه مسکونیه نیت خرید انباری برای باشگاه بود و الان هم باشگاه هست سازنده هم تعهد داده سند انباری به من بدهد ولی اوقاف مگه چون از مسکونی به انباری یا تجاری یا اداری فرقی نداره باید حق تملک اعیانی پرداخت بشه اگه پرداخت نشود سند یا اجاره نامه صادر نمی‌کنیم اونم 50 درصد ارزش زیر زمین حالا باتوجه به این که من زیر زمین به عنوان انباری خریداری کردم وسازنده هم حاضر به پرداخت حق تملک اعیانی نباشد اگر کار به قانون برسه من کجای کار قرار میگیرم ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام فروشنده به اخذ پایانکار و تنظیم سند رسمی بدهید...