مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شغلی بر اساس برنامه ششم توسعه ایثارگران

با سلام و خسته نباشید
بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی به مدت 7 سال در پروژه طرح انتقال آب که یکی از طرح های عظیم عمرانی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی به عنوان مسئول امور روابط عمومی، مستندسازی و انفورماتیک مشغول بکار بودم که بنابر توانایی فردی از سمت ریاست محترم سازمان جهاد کشاورزی به مرکز سازمان جهاد انتقال یافتم و به عنوانی مامور به خدمت شدم.پدر بنده برادر شهید و جانباز و ایثارگر با بیش از 5 سال سابقه در جبهه حق علیه باطل دارند. البته همسر بنده هم خواهر شهید و دارای دو فرزند هستیم.بنده در شهریور ماه 1400 با توجه به برنامه ششم توسعه ایثارگران مبنی بر تبدیل وضعیت اقدام و پس از 5 ماه در نهایت گزینش و مصاحبه شدم و مورد تایید قرار گرفتم و مدارک را تکمیل و مبلغ خزانه را هم واریز کردم اما تاکنون هیچگونه پاسخی و اقدامی صورت نگرفته و همکاران سازمان مربوطه بیان دارند که قرارداد طرح سیستان مورد قبول نیست. مگر نه اینکه طرح سیستان هم یکی از طرح های بزرگ و عظیم وزارت جهاد کشاورزی بوده است؟ و مگر نه اینکه در بخشنامه برنامه ششم توسعه صراحتا عنوان شده تبدیل وضعیت به هر نحوی اعم از قراردادی،شرکتی، روزمزد، پروژه ای و طرحی، ساعتی و محل پرداخت از طرح های عمرانی کشور به نیروی رسمی، چطور شده که طرح سیستان با لوگوی وزارت جهاد کشاورزی فعالیت میکند اما به عنوان یک دستگاه خصوصی شناخته میشود؟ حتی در صورت شرکت خصوصی بودن به عنوان یکی از شرکت های تابعه و زیر مجموعه و طرف قرارداد با وزارت جهاد کشاورزی باید باشد. محل پرداخت حقوق و هزینه های این پروژه هم از طرح های عمرانی کشور است. چرا همکاران سازمان اقدامی در این خصوص با توجه به لوایح جدید مبنی بر عدم نیاز بیمه و نوع قرارداد اقدامی نمیکنند و دائما هم سوال میکنند چرا میخواهید کارمند بشوید.

قرارداد 4 ساله اولیه بنده و حقوق پرداختی از شرکت های پیمانکار این طرح در قراردادشان بصورت نیروی تحت امر کارفرما بود و پس از آن قرارداد بصورت خدمات مشاوره ای با کارفرما بسته شده و در حال حاضر هم قرارداد با شرکت خدماتی جهت تامین نیروی کار آن مجموعه است.

با توجه به این شرایط آیا بنده مشمول این قانون هستم یا خیر؟