مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت پول نقد

سلام وقت شما بخیر.
من یه ماشین خریدم که بعد از خرید مشخص شد از سالها قبل دستور توقیف داره و فروشنده خودش ماشین رو از شخص ثالثی بصورت توقیفی خریده که تو قولنامه ی خودش قید شده.
من در زمان خرید بابت باقیمونده ی ثمن معامله سفته بهش دادم چون خودش بدلیل توقیفی بودن ماشین نمیتونست وجه سفته رو مطالبه کنه سفته رو به وکیل تو تهران داد.خلاصه وکیل ازم بنام خودش (نه وکالت) دادخواست وجه سفته رو داد.منم قبل از صدور اجرائیه باهاش توافق کردم 20 میلیون تومان نقدا دادم و سفته مو گرفتم.بصورت دستی رضایت نامه هم نوشتیم ولی اشاره ای به دریافت مبلغ نشده فقط سفته و رضایت نامه گرفتم.
آیا فروشنده خودرو بعدا میتونه ادعا کنه که وجه سفته رو نگرفته؟؟
یا وکیل بگه من فقط رضایت دادم ولی پولی نگرفتم؟؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در دست داشتن لاشه ی سفته دلیل به پرداخت است .