مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بدون گواهینامه

سلام و درود
بنده یک تصادف با یک پراید داشتم که کروکی کشیدن و بنده به بیمارستان رفتم و 50 50 بود
الان دیگه همه کارا تمام شده و دیه رو بریدن و بنده مدارک و رای قاضی رو بردم بیمه ماشینیه که 50٪ خسارت بنده رو بدهند و هیچکدام نه بنده نه راننده اعتراضی نداشتیم و رای حضوری بود
منتها بیمه مدارک موتور رو خواست و موتور بنده از نوع پاکشتی و مدل وینو 50 سی سی است و مدارکی ندارن و گواهینامه هم ندارم
میخواستم ببینم مشکل ساز میشه ؟

پاسخ ها :

نداشتن گواهینامه در تصادف رانندگی بدون گواهینامه تصادف گواهینامه