مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

سلام من همسرم اعتیاد به شیشه داره ومنو تهدید میکنه که تو هیچ جور نمیتونی ثابت کنی و چون از طریق پیام به من عنوان کرده بود که قصد فروش خونه و ماشین داره منم مهرمو از طریق ثبت اجرا گذاشتم ولی با یه وکیل که صحبت کردم گفت انصراف بده واز طریق دادگاه اقدام کن تا سریعتر کارت پیش بره.نظر وکلای عزیز رو میخواستم بدونم
واینکه اداره ثبت استعلام گرفت از اموال همسرم فقط خونه و حساب بانکی بود در صورتیکه ایشون دوتا سواری ویه کامیون داره.وبه پیشنهاد اداره ثبت رفتم پیشخوان و توقیف کردم.کاردرستی کردم؟اگر توقیف نمیکردم درحین اجرای پرونده خود ثبت توقیف نمیکرد؟من هنوز با ایشون به همراه دوفرزندم زندگی میکنم.اگه خونه توقیف شه و به مزایده گذاشته شه تکلیف منو بچه ها چی میشه؟نوبت اداره ثبتم 27دیماهه.هنوز هیچ پیامکی برای من و همسرم از سامانه ثنا نیومده درصورتیکه شماره پرونده و پیگیری دارم.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اول مهریه شما از مزایده پرداخت خواهد شد