مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم ملکی را که صلح عمری بنام فرزندم کرده ام بفروشم؟

من ملکی دارم، می خواهم این ملک بعد از فوتم به فرزندم برسد. میخواهم قدرت فروش این ملک از من سلب نشود چون ممکن است این ملک را بفروشم و ملک جدیدیم را صلح عمری کنم. چند سوال در این رابطه دارم:

1- آیا می توانم حق فسخ برای مدت معینی مثلا 30 سال برای خودم باقی بگذارم؟
2- اگر دور از جون فرزندم قبل از طی شدن 30 سال زودتر از من فوت کند می توانم قرارداد را فسخ کنم.
3- آیا می توانم این جمله را بیان کنم در صورتی که ملک توسط مصالح (خودم) قبل از پایان مهلت حق فسخ بفروش برسد به منزله فسخ قرارداد صلح است؟
4- آیا ملکی که صلح شده باشد می توان فروخت، آیا امکان دارد خریدار معامله را بهم بزند و تقاضای خسارت کند به این دلیل که ملک صلح عمری داشته؟ اگر خریدار اطلاع ندهم که ملک قبلا صلح عمری شده آیا مشکل ساز نخواهد بود و آیا ممکن است ایشان ادعایی کند؟
5- ضمنا اگر در کارم بدهکاری ایجاد گردد، آیا طلبکار می تواند روی ملکی که صلح عمری شده و این شرایط را دارد ادعا کند؟
6- ایا امکان گرفتن سند توسط فرزندم قبل فوت بنده وجود دارد؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله البته بهتر است با دفتر اسناد رسمی هماهنگ کنید چند دفتر خانه برو شرائط شما را می پذیرند.