مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی یا خلع ید

با سلام و سپاس از وکلای محترم
بنده در سال بهمن ماه سال 98 مغازه ای فروختم و برا بخشی از ثمن یه واحد تهاتر کرده و بدون رویت و اعتماد به بنگاهی و متاسفانه بدلیل قیمت خیلی بالا در اسفندماه مجددا مبایعه نامه خرید نوشتیم .و مبلغی نقد و واحد را حتی صد میلیون پایین تر از قیمت خرید برا بخشی از ثمن معامله قرارداده و سند در اختیار بنگاهی و بنگاهی قول داد تا زمان رسیدن موعد چک واحد را بفروشد. و یه هفته بعد از خرید مجدد من یه املاکی دیگه مشتری داشت و مبایعه نامه کرده و نصف ثمن معامله را بصورت چک پرداخت و در پایین توضیحات نام سازنده و شخص که بنده با او خرید و فروش کرده بودم. بنگاهی نوشته بود.و مبلغ چک خریدار را بنگاهی نقد و چک خودش رابه اونها تحویل داد. و‌ من پولی دریافت نکردم. و متاسفانه خریدار دوم من مبلغی باید موقع تحویل میداد البته اشاره کنم .پیش فروش بود و بقیه را موقع سند و کنتورها و ..پرداخت کند.الباقی کارهای مغازه را از جمله سنگ و نقاشی و یه موردهای جز خریدار با سازنده صحبت کرد.وانحام دهد و سازنده صبح کلید میداد و عصر تحویل می‌گرفت .و تاریخ فروش دوم ما یه هفته مونده به عید.متاسفانه خریدار بعد از انجام کارها دیگه نه تلفنی جواب داد و نه پولی پرداخت و بنابراین در تاریخ تیر ماه 99 بدلیل رسیدن موعد چک من و فروش نرفتن واحد. بنگاهی صورتجلسه ای در تاریخ 8 تیرماه نوشته و قرار شد مبلغ مغازه مرا پرداخت و مغازه را خریدار اول تحویل بگیرد. و متاسفانه این صورتجلسه به امضا خریدار اول هم نرسید و بدون پرداخت پول من مغازه را تصرف کردند ..و خریدار دوم بعد از تصرف پیدا شد و از من به عنوان مال غیر فروش و کلاهبرداری شکایت و در آخر من تبرئه شدم.و مالکیت من در زمان عقد مسجل بود و بعد از این از طریق حقوقی شکایت و خریدار اول من که قرارداد فسخ نوشته بودیم .به عنوان تصرف عدوانی. و کارگرهای کارکرده در مغازه را به عنوان شاهدین تصرف خودش نوشته .و به بنده پولی پرداخت نکرده
حالا سوال من این هست.خریدار اولی هم بدون پرداخت ثمن من فسخ قرارداد نوشتیم و مغازه را تصرف کرده است و خریدار دوم پول پرداختی را بنگاهی بدلیل نوشتن اسم سازنده و خریدار قبلی در توضیحات به آنها تحویل داده است
در اصل ضرر کننده من هستم.حالا من به عنوان تصرف عنوانی در شکایت دادنامه تنظیم و یا خلع ید و یا اینکه دادخواست جداگانه تنظیم کنم.البته ناگفته نماند .به دلیل پرداخت نکردن پول من در فسق بنگاهی یه صورتجلسه نیز به تاریخ 13 تیرماه تنظیم و ولی آنها به صورتجلسه 8 تیرماه اکتفا و اطلاع ندارند.در 13 ام نیز صورتجلسه عین همان صورتجلسه داده اند و متاسفانه بعد از چندماه در برج 8 پشت مبایعه من بنگاهی نوشته اگر خریدار و فروشنده به تعهدات خود عمل نکنند . مبایعه نامه فسخ و لی تاریخ امضا را 8 تیرماه به من گفتند بنویس.و ...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ،
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید مبایعه‌نامه و جزئیات موضوع بررسی گردد