مشاوره حقوقی رایگان - سوال برای اعتراض به قرار قطعی عدم استماع

با سلام و عرض ادب
اینجانب با فردی که مالک ملک کلنگی است قرارداد مشارکت منعقد نمودم و با پرداخت 800میلیون تومان وتحمل هزینه های اخذ جواز موفق به کسب جواز ساخت و ساز شدم
کلیه تعهدات قراردادی را انجام دادم ولی مالک به خاطر سودجویی با فرد ثالثی قرارداد مشارکت بسته و با جواز من مشغول ساخت و ساز است برای جلوگیری از ساخت و ساز اقدام نمودم ولی دادگاه بدوی نپذیرفت و مالک را محکوم به تحویل ملک مورد مشارکت به اینجانب نمود
با اعتراض مالک و ورود ثالث سازنده فضول دادگاه تجدید نظر با استدلال اینکه وضعیت ملک کلنگی تغییر کرده و پیشرفت فیزیکی در ساخت و ساز انجام شده است رای دادگاه بدوی را نقض و خودش قرار عدم استماع صادر نمود
با توجه به اینکه قرار عدم استماع در فرجام خواهی پیش بینی نشده است برای اعتراض به رای غیر مستدل قضات تجدید نظر چه راهی میتوان رفت ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی امکان اعتراض به دادنامه نمی باشدولیکن با رفع ایرادات دادگاه تجدید نظر می توانید مجددا دادخواست خوپ را طرح نمایید تا رسیدگی گردد