مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

خانم هستم ب منزل برگشتم یک ماشین روبروی پارکینگ بود با جست و جو‌ متوجه شدم مهمان همسایه است و تولد دارند درخواست کردم ماشین تکون بده ایشان برخورد نادرست کردند و‌ماشین تکان ندادن بعد بحث لفظی با وساطت همسایه تکان داد هنگامی که میخواستم ماشین به داخل پارکینگ بدهم کل ان مهمانی ب دور ماشین شروع به فحاشی زدن من از پنجره ماشین کردند و اقا پسری دور ماشین ب ماشین لقد میزد . من به هر زحمتی بود به داخل پارکینگ رفتم جمعیت ب من حمله کردن و ب زور وارد خانه شدن ومرا میزدن با زحمت ب پلیس تماس گرفته درخواست کمک کردم و زمانی که از منزل خارج میشدن در پارکینگ از انها عکس گرفتم قصد شکایت نداشتم ولی چون ادمهای درست نیستن بعد شکایت من بلافاصله 8 نفر انها از من شکایت کردن و ادعا کردن با ماشین من برخورد داشتنو‌ پزشک قانونی رفتن ک‌متوجه شدم در شورا روز قبل دعوا با من خانوادگی دعوا داشتن همه ضرب و شتم برای من نوشته شده و ادعا کردن ما 8 نفر بودیم و پلاک ماشین های خودمان ب پلیس دادن و دنبال جمع کردن و خرید شاهد هستن ایا من با همون عکس ها میتونم ورود ب عنف بگیرم و ثابت کنم در عکس سالم هستن ب من ربطی نداره و ایا حتما باید وکیل بگیرم ثابت کردنش سخته ؟
قاضی گفت براساس چیزی ک پزشک قانونی نوشته در مجموع حدود 400 میلیون باید دیه کاری که نکردم بدم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدارک شما نیاز به بررسی دارد ، عکس ها برای محکمه اماره ایست برای رسیدن به حقیقت . بهتر است وکیل بگیرید .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت دفاع ، حتماً از کمک یک وکیل دادگستری بهره ببرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر با توجه به پیچیدگی های مربوطه نیازمند بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با بنده تماس بگیرید تا در خصوص موضوع گفت و گو کنیم
شما براحتی می توانید منع تعقیب بگیرید اما باید بتوانید به طرز صحیح و قانونی از خودتان از دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی پرونده شما و دلایل ابرازی طرف دعوای شماست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شهود و دوربین مداربسته استفاده کنید