مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و درگیری و آسیب به مال

با عرض سلام و خسته نباشید بنده در مورخ 8 آذر 1401 شب هنگام در حال حرکت با ماشین شخصی به سمت محل کارم بودم که خودروی سواری دیگری با سرعت به آینه بنده زده و حتی ممکن بود به بدنه ماشین برخورد کنه که باعث شد بترسم و چون در دور برگردان بودیم توانستم خودروی ضارب را متوقف کنم و فقط از ایشون پرسیدم که چرا میزنی و فرار میکنی و این چه طرز رانندگی است که دو نفر راننده و سرنشین از خودرو پیاده شده و به قصد ترساندن و ضربه زدن و آسیب به خودم دست به چاقو شده اما نزدند و قلدری کردند و سوار ماشین خود شده و کمی از ماشین من جلوتر رفتند و منم شماره پلاک ماشین برداشتم و عکس گرفتن بودم که متوجه شدن و گذاشتند که من برم جلو و اونها رفتند با سه تا سنگ بزرگ در حال حرکت خودرو یکی به شیشه عقب و یکی به شیشه جلو و یکی هم به سقف ماشین که باعث شکستگی هر دو شیشه و آسیب فرورفتگی در سقف و درب صندوق عقب ماشینم شد ، زنگ زدم 110 و صورت جلسه کردم و ادامه برای شکایت سوال بنده این که حق بنده در این ماجرا چگونه بگیرم و خسارت وارده را با داشتن بیمه بدنه فول که دارم انجام دهم یا خیر ، بگذارم تا شکایت به پایان برسد و اونها ماشینم را درست کنند ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد