مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز و تهدید زن شوهر دار

با سلام وخسته نباشید چند روز پیش پیامکی در واتساپ برای بنده امد که من دوست پسر خانومت هستم شنیدم اذیتش میکنی و حواست رو جمع کن در کل بعد از کلی پیام فقط خواست به بنده بفهماند که با خانوم بنده رابطه داشته و از اسرار زندگی زناشویی بنده اطلاعات میداد، بنده از خانومم که خیلی هم ترسیده بود سوال کردم و ایشون گفت از طریق تلگرام با فردی چت میکند و ایشون بعد از مدتی با پیدا کردن شماره بنده به خانومم تهدید میکند که اگر با بنده رابطه نزدیکی نداشته باشی تمام چتهای خودمون رو به شوهرت میفرستم و خانومم از ترس بنده تن به خواسته‌های این ادم میدهد به شهر فرد مورد نظر به بهانه تفریح میرود و چند روز انجا بود بعد از بازگشت باز این فرد خودش به شهر محل زندگی ما امده و چند باری باعث تعرض به ایشان میشود حال بعد از برگشت و بعد از گذشت چند ماه که ایشان تهدید به ارتباط طبق روال گذشته را داشته و خانم بنده تن به خواسته‌های ایشان نداده شروع به تهدید و ارسال پیام را به ایشان و بنده را کرده ، دوستان وکیل خانمم به خاطر ترسی که از بنده داشت تمام پیامهای خود را پاک کرده ولی بنده همه پیامهایی که به بنده فرستاده را دارم ، و از اخرین ارتباط با ایشان حدود هفت ماه میگذرد ، بنده چکار بکنم و اینکه خانمم با اقدامات بنده موافق هست و حاضر هست حتی خودش هم اگر مجرم باشد این فرد به سزای اعمالش برسد در ضمن با استعلام بنده از سابقه ثنا این فرد دو سابقه دارد که یکی مزاحمت نوامیس بوده و دیگری کلاهبرداری و جعل، از شما متشکرم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت اثبات خانم تان هم مجرم است و مجازات سنگین تری از آن شخص دارد...

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام شکایت مزاحمت و تهدبد به افشای اسرار خصوصی مطرح بفرمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کنید تحت عنوان زنا و زنای محصنه
یقین داشته باشید بررسی ورسیدگی و به مجازات سنگین ان خواهد رسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان تهدید به افشای اسرار و مزاحمت از ایشان شکایت کنید
تحت عناوین دیگری از ایشان اگر بخواهید شکایت کنید پای زن تان گیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این طور پرونده ها که جنبه منافی عفت هم دارند در خود شعبه باید مطالعه شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما حتما شکوائیه رابطه نامشروع و زنا با تهدید به انتشار اسرار خصوصی را مطرح نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دادگاه مراجعه کنید و از هر دو آنها با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حتما از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع شما را مطالعه کردم و نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو در خصوص سایر شرایط را دادد