مشاوره حقوقی رایگان - توقف حکم جلب

سلام وقتتون بخیر
من پارسال خونه ای اجاره کردم و بابت پول رهن دو فقره چک 200 میلیون تومنی به صاحب خونه دادم. چک ها پاس نشد و صاحب خونه شکایت کرد و حکم جلب گرفت. همون روز حکم جلب هم توی دادگاه رضایت بی قید و شرط داد ولی چک ها رو پس نداد. پیامک داد که چک ها رو داده دست شرخر ولی بعد رفته دوباره روی همون چک ها شکایت کرده و حکم جلب گرفته. من روی شکایتش شکایت کردم و درخواست ابطال چک ها رو دادم ولی اتفاقی نیفتاد و طرف داره هر روز با حکم جلب و مامور آبروی منو تو محیط کار می بره ضمن اینکه پشت قرارداد ذکر شده اگر چک ها پاس نشه مستاجر باید تخلیه کنه که من خونه رو تخلیه کردم. می خواستم ببینم الان برای توقف حکم جلب و استرداد چک ها باید چکار کنم
ممنون

پاسخ ها :

استرداد چک ودیعه توقف حکم جلب چک ودیعه مستاجر چک موجر مستاجر