مشاوره حقوقی رایگان - توافق با شهرداری

من ملکی در نظرآباد کرج دارم به مساحت 270 متر عرصه و 150 اعیان که دارای دو دهنه مغازه به مساحت 40 متر مربع می باشد که فاقد سند و مجوز ساخت است که سال ساخت آن هم 1365 است. این ملک در طرح توسعه معبر قرار دارد که از سال 1375 این طرح شروع شده و تعداد 8 ملک در سراسر این معبر باقی مانده است.
برای توافق با شهرداری مدت 15 ماه است سرگردان شهرداری شده ام به خاطر مشکلات اقتصادی در شهرداری، ادعا می شود پولی بابت خسارات داده نخواهد شد و این خسارات به صورت تهاتر با زمین صورت بگیرد. مشکل اصلی من با شهرداری در خصوص دریافت مجوز است
دو پیشنهاد به من داده اند. یکی 60 درصد تراکم بسازم (به صورت همکف تجاری، پارکینگ در زیر زمین و دو طبقه فوقانی مسکونی) اگر بخواهم بیشتر از تراکم بسازم مابقی در کمیسیون جریمه شود. دومین پیشنهاد 100 تراکم و بدون مجوز تجاری که من مغازه احداث کنم و در کمیسیون جریمه آن را پرداخت کنم .
سئوال من :
چطور می توانم هم 100 تراکم داشته باشم و هم همکف 100 تجاری و کارم به کمیسیون ماده 100 یا 5 کشیده نشود ؟ توضیح این که همسایه های همجوار من که طی دو سه سال اخیر مجور گرفته اند این مشکل را نداشته اند

پاسخ ها :

داریوش حلیمی زنجانی اصل

جناب آقای داریوش حلیمی زنجانی اصل :

سلام در کرج آقای وکیل امید محمدی در این کار تخصص کامل دارد ؛ ایشان میتواند بهترین کمک را به شما بنماید. شماره ایشان : 09128681390

خودم هم وکیل دادگستری هستم شماره من : 09126958940