مشاوره حقوقی رایگان - برگشت سهام شرکت با مسئولیت محدود از سهامدار

با سلام . بنده و یکی از دوستان در سال 94 یک شرکت مسئولیت محدود ثبت کردیم . در اسفندماه 1400 قبل با یکی از دوستان جهت کار و فعالیت در شرکت توافق نمودیم . نامبرده با سوء نیت از قبل و زمینه چینی ما را اغفال نموده و در ازای دریافت 5 درصد از سهام شرکت بمنظور جو روانی در خانواده خودش برای همکاری با ما وارد شرکت شد . پس از 4 ماه و عدم تحقق برنامه ها طی توافقی از هیئت مدیره کنار گذاشته شده و تنها بعنوان سهامدار باقی ماند . برای برگشت سهام که نامبرده هیچ گونه وجهی به ما که اعضای اصلی شرکت بودیم پرداخت نکرده آیا می توان با استناد به قانون هبه این سهام را برگشت کنیم . نامبرده قصد گرفتن مبلغ 5 درصد سهام به قیمت روز دارد . لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

برگشت سهام شرکت با مسئولیت محدود از سهامدار سهام شرکت با مسئولیت محدود سهام شرکت شرکت با مسئولیت محدود سهام