مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اخراج

با سلام
بنده الان 7سال هست در مجموعه علوم پزشکی به صورت شرکتی مشغول به کار هستم هفته پیش بر اثر فشار کار دچار حمله قلبی شدم پزشک گفته جایز نیست اونجا کار کنی و نامه داده برای اینکه از اونجا جا به جا به قسمت دیگری بشی الان که درخواست جابه جایی کردم با توجه به اینکه در محل کار اون اتفاق برام افتاده میگن همون قسمت باید باشی و جابه جا نمی‌کنیم و تهدید به اخراج منو کردن الان من باید چیکار کنم آیا میتونن بدون دلیل موجه منو اخراج کنن

پاسخ ها :

تهدید به اخراج از کار جابجایی شغلی به دلیل بیماری جابجایی شغلی