مشاوره حقوقی رایگان - جرم سایبری و اخاذی و تهدید به آبروریزی

سلام، همسرم با شماره و آی دی اینستا و تلگرام جدیدی طوری که خواهرم متوجه نشه همسر من هست، بهش پیام داده و اغفالش کرده و صحبتهای غیراخلاقی کرده، حالا اسکرین شات گرفته، به من میگه خواهرت توی تست رد شده با من صحبتای خارج از عرف داشته، تو باید بری درخواست طلاق توافقی بدی. وگرنه آبروتون میبرم. چهارسال و سه ماه ازدواج کردیم. مشکل خاصی نداشتیم. وضعیت مالی معمولی داریم. کلا فرد خوش رو و خوش اخلاقی نبود. از کودکی زندگی عادی نداشته، پدر دو همسری داشته و دعوا و... الانم هرچندماه با خانواده ش ارتباط برقرار میکنه. این کارش جرم سایبری محسوب میشه؟ من باید چه کار کنم؟ من از همه جا بیخبر بودم. خواهرم و همسرم هر دو اشتباه کردن، این وسط من باید طلاق بپذیرم، چرا؟ مشروب نمیخورد رفته خریده آورده دو روز توی خونه خورده میگه از حرفای خواهرت داغونم. از خونه بیرونم کرده، خواهرم میگه فقط یه چت غیراخلاقی داشته و نمیدونسته طرف مقابل همسر من هست. خونه پدرم هستم همش میگه برو درخواست طلاق بده. دیگه برنمیگردی اینجا. ممنونم که راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شکایت که میتوانید انجام دهید ولی در صورت ادامه زندگی صلاح نمیبینم که شکایت کنید حتما با وکیل مشورت کنید چون نیاز به توضیحات بیشتر از جانب شماست تا راهنمایی درست صورت گیرد .در صورت نیاز تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
عجب ازهمچین ادمی جداشوید بهتراست

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله اقدام ایشان جرم بوده و قابل تعقیب است

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام توجهی به اظهارات رد و بدل شده خواهرتان و همسرتان نداشته باشید، اگر شما را از منزل بیرون کرده به دادگاه اعلام کنید، بهتر است حضوراً یا تلفنی با وکیل مشورت کنید