مشاوره حقوقی رایگان - میزان جریمه کمیسیون و نحوه تشکیل و اجرای آن

سلام. من میخام در روستا طبقه چهارم ساختمانی که با اخذ مجوز ساخته شده یک واحد 80متری بسازم ولی جواز نمیدن اگر بخام خلاف بکشم و بفرستن کمیسیون چقدر جریمه میشم و آیا در زمان تشکیل جلسه میتونم از خودم دفاع کنم یا جلسه بدون حضور من انجام میشه.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از ارگان مربوطه پیگیری نمایید