مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

درود
بنده در سال 93 مرتکب جرمی شدم و بعد حکم دادگاه برام ارسال شد.بنده فقط 2 شب در بازداشتگاه بودم و بعد از اون یک نامه به شرح زیر اومد.همچنین بنده زیر 18 سال سن داشتم و 200 هزارتومان جریمه پرداخت کردم
اتهام ها: 1 پوشیدن لباس مامور نیروی انتظامی بدون مجوز
2 غصب عنوان
و رای دادگاه بدین گونه است
در خصوص اتهام پوشیدن لباس با توجه به محتویات پرونده، تحقیقات، گزارش مرجع انتظامی اقرار متهم و سایر قراین اتهام بشرح فوق محرز تشخیص داده و با استناد به ماده 556 مجازات اسلامی و رعایت ماده 89 مجازات اسلامی به پرداخت دو ملیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم مینماید و در خصوص اتهام دیگر دایر بر غصب عنوان با توجه به اضحارات متهم، سن و شخصیت نامبرده و عدم احراز سونیت از ناحیه ایشان با استظهار بر اصل برائت و قانون 37 قانون اساسی حکم بر برائت وی صادر میشود
و گزارش مرجع انتظامی:
مامورین در حال گشت زنی بودند که با فردی با لباس فرم انتظامی با درجه گروهبان یکمی بدون کلاه مشکوک میشوند و از وی درخواست کارت شناسایی میکنند و از ارائه کارت اظهار عجز و اعلام داشته کارت همراهش نیست و خود را از مامورین یکی از شهرستان ها معرفی میکند و پس از پرسش چند سوال از وی او به بزه خود اقرار میکند و میگوید البسه را از یکی از شهرستان ها تهیه کرده و با این پوشش به کلاس میرفته ولی از کسی وجهی دریافت نکرده همچنین با همکاری پدر متهم یک دست لباس سربازی و چند قلاف اسپری که در اختیار او بود تحویل اگاهی شد
متهم نیز به مراجع قضایی معرفی و قرار تامین مقتضی در خصوص وی به اتهام جعل عنوان و غصب عناوین رسمی از طریق پوشیدن لباس مامورین ناجا و معرفی خود به این عنوان در خصوص وی صادر و تحت نظر قرار گرفت و تحقیقات در ادتمه دارد

حال سوال من اینه که ایا من برای استخدام در ارگان های نظامی مشکل دارم؟برای سایر ادارات و ارگان ها چی؟و اینکه من سوپیشینه دارم یا خیر و اینکه ایا این گزارش اگاهی قابل حذف شدن است؟ایا در سجل کیفری هست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

ماده 95 - محکومیت های کیفری اطفال و نوجوانان فاقد آثار کیفری است.