مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت

با سلام
خودرویی رو به یک نفر فروختم و وکالت 50 روزه دادم که تعویض پلاک انجام ده. ایشون توی این مدت تعویض پلاک انجام ندادن و منم دستور توقیف خودرو رو دادم. پرونده به دادسرا ارجاع شد و طی ابلاغیه ای گفتن که دستور موقت به دلیل عدم احراز فوریت و اینکه قبل از صدود حکم اجرای آن ممکن نیست،رد شد و تاریخی رو اعلام کردن جهت حضور در شعبه دادسرا.طی این مدت طرف اومد و گفت که بریم تعویض پلاک و رفتیم و پلاک رو تعویض کردیم.حالا قصد پس گرفتن شکایت را دارم.اگر پیگیری نکنم انصراف میشه؟و یا با وجود تعویض پلاک امکان داره حکم توقیف بدن(البته پلاک من دیگه روی ماشین نیست)؟؟اینترنتی امکان پس گرفتن هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی به موجب لایحه دادخواست خود را مسترد کنید