مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

ملکی در یک آپارتمان 20واحد خرید شد مبایعه نامه دارم بعد از خرید معلوم شده دادگاه انقلاب زمین ملک را به ستاد فرمان امام داده سازنده باید پول ستاد فرمان بده تا به عنوان مالک شناخته و ادامه مسیر اداری بده
ایا میتوان قانون گذار مالک را مجبور به تسویه حساب ستاد فرمان کند
ایا ما به عنوان خریدار سوم میتوانیم فروشنده را الزام به تعهد که به ستاد فرمان داده بنماییم
سه به عدم حضور که در وقت محضر داشتیم عمل نکرده قانون چی می گوید

پاسخ ها :

زمین ستاد اجرایی فرمان امام الزام به انجام تعهد الزام به تنظیم سند