مشاوره حقوقی رایگان - دادستان

سلام
ببخشید من چندتا پرونده بدهی چک دارم سوالم اینه می‌خوام مال معرفی کنم ولی میخواستم پرونده یکی بشه که من مالم رو بابت همه بدهی و چکها معرفی کنم
آیا دادستان میتواند چنین دستوری دهد که تمام پرونده ها یکی شود؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی لف پرونده ها صرفا تحت شرایطی امکان پذیر است و جهت معرفی مال برای تمامی پرونده ها نیازی به لف نمودن نیست