مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام من یه مشکلی دارم تورو خدا کمکم کنید بتونم کاری کنم من سه ساله ازدواج کردم یه پسر دو ساله و یه دختر که اونم هنوز باردارم شوهرم هر روز خدا خیانت میکنه هر روز با زنا میره اینور اونور ؟ من چطور میتونم اینو ثابت کنم؟و اینکه همسرم دوستی داشت دوست صمیمی با من ارتباط داشت نه ارتباط جنسی فقط تلفنی و پیامک اینا سیمکارت به اسم شوهرمه؟ من میخوام درخواست طلاق بدم میتونم ثابت کنم که شوهرم اینکارس و اینکه شوهرم پرونده دزدی اینا داره یک ماه زندان بوده ولی میترسم شکایت کنم بره پیرینتو اینا بگیره منو محکم کنه ؟اگه شکایت کنم واسه طلاق دادگاه بیشتر به نفع کدوممون هست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لطفا از مشاوره تلفنی بهره‌مند شوید تا تمام زوایا مورد بررسی قرار بگیرد.