مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق انتفاع موقت یا دائم از همسایگان

سلام خسته نباشید. ملکی دارم در بهترین موقعیت تجاری که قطعه پشتی هست. ابعاد زمین حدود 400 متر مربعست اما متاسفانه ورودی ملک نحوی هست که امکان ساخت و ساز رو از بین برده . به این صورت که ورودی راهرویی به عرض یک و نیم متر به طول چهار متر دارد و هیچ راه ورودی یا دسترسی دیگری ندارد . حال پرسش این است که آیا امکان هست با رسیدگی قضایی ورودی را عریض تر کرد یا انتفاع از همسایگان گرفت ؟ یا هر راه حل دیگری که خارج از قضا باشد

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر متاسفانه امکام الزام به واگذاری حق انتفاع و یا ارتفاق همسایگان جهت ساخت و ساز وجود ندارد