مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم از پدر بازنشسته اموزش و پرورش و جانباز کمک مالی دریافت کنم.

خانمی هستم 44 ساله و فرزند طلاق . در تمام سالهای زندگیم از 6 سالگی با مادرم زندگی کردم که او نیز کارمند و اکنون بازنشسته است . از همان کودکی از پدرم هیچ گونه نفقه و کمک هزینه دریافت نکردم .. و در سن 15 سالگی بنا به درخواست مادربزرگ و مادرم تن به ازدواج تحمیلی دادم و پس از 20 سال از همسرم جدا شدم . اکنون 10 سال است که متارکه کردم و تا کنون زندگی بسیار سختی را متحمل شدم. به دلایل بیماری و درد در ستون فقراتم در طول این چند سال به سختی کار میکردم و با هزاران مشکل مالی از جمله اجاره مسکن روبه رو شدم ولی همچنان مبارزه کردم تا به هیچ کس محتاج نباشم‌ . پدرم در همان سال ها ازدواج کرد و تشکیل خانواده داد و به کل من و برادرم را کنار گذاشت. فقط به علت جراحی که برایم پیش امد مرا تحت بیمه درمانی و تحت تفکل خودش کرد تا بتوانم از طریق خدمات درمانی جانبازی بیمه باشم. اکنون کرایه خانه بار سنگینی بر دوشم گذاشته و شرایط معیشتی برایم بسیار سخت و طاقت فرسا شده است. به دنبال کار به هر دری میزنم ولی به علت بالا بودن سن و شرایط جسمانی ام کاری فعلا جور نشد.
سوالم از اساتید و کارشناسان مربوطه این است که چگونه میتوانم به صورت قانونی بدون رجوع و رو به رو شدن با پدرم حقوقی دریافت کنم از سهم جانبازی و دریافت بازنشستگی ایشان که در قید حیات هستند؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

دریافت حقوق پدر در زمان حیات مطالبه نفقه دختر مطلقه توسط پدر نفقه